Demi tetovažom odala počast preminulom drugu

Demi Lovato je nedavno izgubila bliskog prijatelja u njegovoj borbi sa zavisnošću. Demi, koja je i sama prošla kroz pakao koji sa sobom donosi zavisnost, vrlo je teško podnela ovu vest. Ona je ovu godinu provela u rehabilitacionom centru zbog predoziranja prošlog leta.

Da bi na neki način odala počast preminulom prijatelju Thomasu, Demi je uradila tetovažu slova T na svojoj ruci, tačno iznad tetovaže ruže koju ima odranije. Na Instagram postu napisala je “T za Tommyja. RIP, posebni anđele. Volim te zauvek. Hvala ti na tetovaži @rafael_valdez .. prelepo je i na tome sam ti zahvalna.”

“Držite čvrsto svoje voljene. Recite im da su posebni i da ih volite. Pobrinite se da to znaju. RIP mom slatkišu @sirtruss. “Zavisnost NIJE šala. Nebo je sinoć dobilo ovog divnog anđela zbog te užasne bolesti. Skrhana sam i uvek ćeš mi nedostajati @sirtruss.” napisala je Demi na svom storiju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ogromna je: Demi Lovato uradila istu tetovažu kao Miley, na istom mestu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.