Demi Lovato priča o poremećaju u ishrani i starim problemima na okupljanju “Sonny With A Chance” ekipe!

Demi Lovato je ovih dana na lošem glasu zbog incidenata koje je sama pravila na fejk Instagram nalogu na kom je vređala Selenu Gomez. Nažalost, zbog toga se skoro sve vesti u medijima vrte oko ove teme, ali da se pomene i nešto lepo, ona je imala malo iznenadno okupljanje ekipe svoje serije “Sonny With A Chance”, pa se tom prilikom družila sa starim prijateljima i otkrila javnosti još neke momente!

Demi je dosta vremena tokom svojih Disney dana provela snimajući “Sonny With A Chance” i njenu drugu verziju “So Random!” tako da iz tog perioda života nosi mnogo uspomena, verovatno i lepih i ružnih u isto vreme, iz čega se život i inače sastoji. Demi je u ovom živom uključenju bila u potpunosti otvorena kad su problemi u to doba bili u pitanju, jer je Demi već tad bila potrebna terapija i imala je poremećaj u ishrani, a osećala se i iscrpljeno od prevelikog rada.

Kad su učesnici četa hteli da podele šta su sve radili dok se snimala serija, Demi je uzviknula: “Imala sam poremećaj u ishrani, bila sam premršava. Bila sam i na rehabilitaciji, više puta!” Pevačica je već tad imala probleme, a s obzirom da se oni ni tad nisu završili, i da je Demi i pre dve godine bila na rehabilitaciji zbog predoziranja, njoj trenutni karantin ne pada teško!

Pročitajte još  Otkazala sve obaveze: Demi Lovato iz bolnice ide pravo na lečenje od zavisnosti!

“Kad sam otišla na terapiju po prvi put, vi ste bili moja inspiracija, naročito Thornton koja se već borila s pritiscima koje žena ima na TV-u” priča Demi o tome kako je njoj tada i dalje bilo teško.

Iako ovaj šou Demi asocira s lošim stvarima, ljudi joj jako nedostaju. “Mnogo vas volim sve, ali nikad se ne bih vratila ovom šou, volela bih s vama da radim novi projekat. Ako se ikad ponovo budemo onako šalili i išli na ručkove, neka to bude neki skroz novi projekat za sve nas” poručuje Demi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Latino ritam, ljubav i ples: Luis Fonsi sinoć nastupao u Kombank Areni, oduševljen energijom srpske publike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.