Demi ohrabruje fanove: Poenta Dana zahvalnosti nije samo u prejedanju!

gallery-1448243825-demi-lovato-ama-performance-confident-14

Pevačica uputila dirljivu poruku svima koji se oporavljaju od poremećaja u ishrani!

Amerika ove nedelje slavi veliki praznik Dan zahvalnosti (26. novembar), kad svaka porodica, po tradiciji, priprema pečenu ćurku uz obilje raznih priloga i preliva. Uglavnom masnih. A kao neko ko se u prošlosti suočavao s poremećajima u ishrani, Demi Lovato dobro zna koliko ovo doba godine ume biti teško.

“Svima koji se oporavljaju, a osećaju se teskobno zbog Dana zahvalnosti, samo ne zaboravite… Poenta je u zahvalnosti a ne samo u hrani #ostanitejaki,” podsetila je ona svoje pratioce na Tviteru.

“Za Dan zahvalnosti spremaju se ogromne količine hrane, a to je ogroman izazov za svakog ko ima poremećaj u ishrani,” izjavila je Demi u dokumentarcu snimljenom za MTV 2012. godine. Srećom, problemi s bulimijom i anoreksijom za nju su danas prošlost, a pevačica se uvek trudi da pruži tople reči podrške svima koji prolaze kroz iste muke kao i ona nekad.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Taylor Swift neće rasturiti moje prijateljstvo s Demi!

One thought on “Demi ohrabruje fanove: Poenta Dana zahvalnosti nije samo u prejedanju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.