Demi Lovato želi da obradi pesmu Camile Cabello “Never Be The Same”!

Demi Lovato nikada nije imala problem da pohvali svoje kolege kao što su Selena Gomez i Rihanna, a pevačica je na svom Instagramu pokazala koliko voli Camilin singl “Never Be The Same”!

Demi je bila uživo na svom Instagramu profilu i jedan od Lovatica ju je upitao koju pesmu bi obradila da može. Demi je odgovorila: “Trenutno sam opsednuta Camilinom pesmom “Never Be The Same”. Cam je počela od X faktora i znam je jako dugo. Stvarno sam ponosna na nju i ja bih obradila pesmu.”

Celokupan događaj nije promakao ni Camilinim fanovima, pa su oni odlučili da je preko Twittera obaveste o svemu tome. Camila je oduševljeno odgovorila da ima ogroman osmeh na licu i zahvalila se Deminki što joj je ulepšala dan. Bilo bi lepo da čujemo Demi kako izvodi “Never Be The Same”, a još bolje da ih vidimo zajedno na sceni. Šta vi kažete?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ogromna je: Demi Lovato uradila istu tetovažu kao Miley, na istom mestu!

One thought on “Demi Lovato želi da obradi pesmu Camile Cabello “Never Be The Same”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.