Demi Lovato zbog još jedne smrti nestala iz javnosti

Demi Lovato potpuno je nestala iz javnosti. Za nekoliko dana, odnosno 24. jula obeležavaće se godinu dana otkako je skoro umrla od droge, a kako dobro obavešteni izvori prenose, razlog zbog čega je nema nigde je što je prošlog meseca izgubila još jednog ljubimca, jer je njen voljeni pas Bailey uginuo.

Kako piše Radar Online, Demi je ova iznenadna smrt duboko potresla. “Pre mesec dana izgubila je psa i od tad ignoriše društvene mreže”, priča jedan izvor i dodaje da ona trenutno živi kod svoje mame koja vodi računa o njoj. Prethodnih nedelja već se pisalo o tome da se Demi potpuno izolovala i da joj sigurno nije drago što njen bivši, Wilmer Valderrama ima novu devojku.

“Njoj se ne dopada to što je on zaljubljen, jer je to samo podsetnik na to šta je izgubila” dodaje isti insajder. Fanovi su u međuvremenu poprilično zabrinuti, naročito jer je Demi bila na meti strahovitih uvreda nakon što je branila svog menadžera Scootera Brauna od napada Taylor Swift.

Pročitajte još  Šta se dešava? I Demi Lovato priznala da je koristila deo tuđe pesme, pristala da plati originalnim autorima!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.