„Snovi se ostvaruju“: Demi Lovato van sebe od sreće zbog svoje Grammy nominacije!

Demi Lovato je neverovatan vokal i svi kritičari se oko toga slažu, ali ona ipak nije dobijala mnogo pažnje od Grammy Recording akademije, pa su nominacije za nju ipak bile retka pojava. Ove godine, Demi je dobila priliku da konačno zablista!

Iako Demi nije dobila značajniju kategoriju, ovo je za nju izuzetno važan korak – dobila je nominaciju za najbolji grupni pop nastup sa Christinom Aguilerom za pesmu „Fall In Line“, a sve postaje još više magično kada se setimo da je Demi ovom pesmom ostvarila svoj san jer je Christina njen idol! „Moj san se ostvario. Hvala vam za ovu priliku. Ne mogu da verujem da sam nominovana za Grammy sa nekim uz čije pesme sam odrasla… moj idol zauvek. Hvala ti sestro, puno ti hvala“ napisala je Demi očigledno presrećna i oduševljena.

„Odrasla sam u Teksasu pevajući Christinine pesme svaki dan, očajnički pokušavajući da dostignem njene visoke note, da mi je neko rekao da ću ikad imati Grammy nominaciju sa njom, smejala bih mu se“ nastavila je Demi, a Christina je ubrzo poslala odgovor! „Ti si sve ovo zaslužila i rad sa tobom mi je bila čast. Ni sakim drugim ne bih želela da delim ovu nominaciju!“ odgovorila je Christina!

Pročitajte još  Demi Lovato snima novi album!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “„Snovi se ostvaruju“: Demi Lovato van sebe od sreće zbog svoje Grammy nominacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.