Poslušajte: Demi Lovato u novoj pesmi “Skin Of My Teeth” govori o borbi sa zavisnošću!

„Demi ponovo napušta rehabilitaciju/ Kada će se ovo sr*nje završiti?“ Ovo su brutalno iskreni uvodni stihovi novog singla Demi Lovato, „Skin of My Teeth“, u kojem pevačica prihvata pop-pank zvuk i govori o svojoj borbi sa zavisnošću.

Demi je doživela skoro fatalno predoziranje u julu 2018. godine, o čemu je opširno govorila u dokumentarcu „Demi Lovato: Dancing With The Devil“. U dokumentarcu, Demi je objasnila da je počela da vodi „California sober“ način života, što znači da i dalje koriste određene supstance — obično alkohol i travu — u umerenim količinama. Međutim, ponovo je započela sa rehabilitacijom krajem 2021. i na Instagramu podelila da joj ovakav način života ne ide u prilog. U januaru ove godine, pevačica je signalizirala da dolazi nova muzička era kada je objavili fotografiju sa natpisom „sahrana za moju pop muziku“.

Pesmu „Skin of My Teeth“ producirao je Wareen „Oak“ Felder, a napisali su je Demi, Alex Niceforo, Keith Sorrells, Laura Veltz i Lil Aaron. Ranije ove nedelje, pevačica je najavila da će njen osmi studijski album, „Holy Fvck“, biti objavljen 19. avgusta i da će pratiti teške muzičke stilove „Skin of My Teeth“. Takođe, krenuće na turneju u avgustu.

„Proces stvaranja ovog albuma je bio najispunjeniji do sada, i zahvalna sam svojim fanovima i saradnicima što su bili na ovom putovanju sa mnom. Nikada nisam bila sigurnija u sebe i svoju muziku, a ova ploča to govori sama za sebe“, rekla je Demi. „Mojim fanovima koji su se družili sa mnom od početka i onima koji tek sada dolaze, hvala. Ova pesma je za vas.”

Pročitajte još  Demi Lovato: Četiri godine živim bez droge i alkohola!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.