Demi Lovato u novoj pesmi kritikuje Donalda Trumpa i podržava Taylor Swift!

Amerika je ogorčena povodom vladavine predsednika Donalda Trumpa i to nije nikakva nova vest, ali mlade zvezde ulaze u ozbiljnu kampanju protiv njega, a mnoge i podržavaju Joea Bidena lično (drugog kandidata na izborima u novembru). Sve ovo izaziva i prijatne i neprijatne reakcije, jer je politika uvek nezgodna tema, ali Demi Lovato je pošla stopama zvezda poput Taylor Swift pa je i ona aktivna u kampanji protiv Trumpa!

Demi je svoju kampanju protiv Trumpa ozvaničila numerom “Commander In Chief” u kojoj ga direktno napada, rečima da “kad bi uradila ono što on svakog dana čini, ona ne bi mogla noćima da spava”. Pevačica se osvrnula i na pandemiju i kako ljudi širom sveta u ovom trenutku umiru dok on ne popušta.

Demi kaže i da je nije briga da li će joj ovakva pesma uništiti karijeru, a komentari su, kao što sa politikom to biva, naročito podeljeni, pa mnogi kažu da se Demi na ovaj način samo kompromituje i kvari svoju karijeru.

Demi je bila svesna rizika objavljivanja ovakve pesme, a zna to i na primeru koleginice Taylor Swift, za koju se uvek pričalo da nije u sjajnim odnosima sa Demi, ali po Deminim rečima se čini da ona zapravo Tay skroz razume.

“U problemu si i da uradiš to, u problemu si i da ne želiš. Taylor Swift je dobijala uvrede što se ne bavi politikom, pa je počela to intenzivno da radi, ali je i dalje kritikuju, ovaj put što je odlučila da progovori. Jednostavno moraš da odlučiš sam sa sobom šta je autentično za tebe, to je jedino ispravno” zaključila je Demi.

Pročitajte još  Famoza music chart #19

Taylor je pre Demi već objavila političku pesmu “Only The Young”, još kad je promovisala svoj dokumentarac “Miss Americana”.

Da politika ljude ume opasno i da razdvoji je primer BTS, koji je dao izjavu da će uvek biti zahvalan Americi na pomoći u Korejskom ratu, ali je time uspeo da razbesni čitavu kinesku javnost, pa je to dovelo čak i do brisanja njihovih kampanja za kineske firme.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Demi Lovato u novoj pesmi kritikuje Donalda Trumpa i podržava Taylor Swift!

  1. Bajden se toliko ukopao svojim kriminalnim radnjama da sada plaćaju poznate ličnosti da ga podržavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.