Demi Lovato: Spremam memoare, vraćam se glumi!

Demi Lovato ovih dana promoviše svoj animirani film “Štrumpfovi – Izgubljeno selo” u kome svoj glas pozajmljuje Štrumpfeti, a razgovoraju sa novinarima, otkrila je da se definitivno vraća glumi!

“U skorijoj budućnosti neću snimati film ali volela da bih da se to desi, definitivno”, rekla je ona i dodala da je uživala pozajmljujuči glas Štrumpfeti jer je to posebno usrećilo njenu mamu! “Moja mama se tome najviše radovala! Ona je odrastala gledajući ‘Štrumpfove’ i baš je bila uzbuđena kad sam joj rekla da ću biti deo toga. Nisam mogla da odbijem tu ulogu.”

Demika nam otkriva ne samo da razmišlja o memorima već i da aktivno radi na njima! “Već sam angažovana na tome. Ne znam kad će oni izaći i još uvek rdim na tome ali viđam se sa jednim piscem koji mi pomaže oko toga”, otkriva ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi oterala momka koji brine o njenom zdravlju, otpratila i Nicka Jonsa i Iggy Azaleu!

2 thoughts on “Demi Lovato: Spremam memoare, vraćam se glumi!

  1. Sigurno ću pogledati taj film o Štrumpfovima, pogotovo zato što je Demi učestvovala u snimanju filma❤?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.