Demi Lovato sigurna: Vanzemaljci dolaze!

Demi Lovato odavno već proučava vanzemaljce, pa je čak pričala kako je sigurna ne samo u njihovo postojanje, već i da su oni među nama. Ona se i sad tom prilikom obratila svetu preko svog Instagrama, a kako se čini, za nju uočavanje vanzemaljaca više nije ništa posebno.

“Još jedan dan, još jedan prizor vanzemaljaca”, može se čuti Demin glas u njenoj objavi. “Vau. Šta je ovo, oni dolaze.” Na snimku možemo videti nekakve kuglice koje se pomeraju po nebu, i to u sred dana. Za Demi ovo je odlična zabava, ali je isto tako i uverena da nismo sami!

Njena vera u svemirce toliko je jaka da je sad zainteresovala i Keshu na čijem podcastu je gostovala. “Sad pokušavam da sve članove svoje porodice ubedim da se bave vanzemaljcima. To mi je novi hobi zbog Demi Lovato”, rekla je Kesha.

Demi je Keshi ispričala kako već duže vreme radi sa istaknutim naučnikom Stevenom Greerom, kao i da je videla svašta. Kako ona navodi, to su obično neidentifikovani leteći objekti, za koje čak tvrdi da su joj se jednom približi na manje od 10 metara!

Da li je Demi zaista videla vanzemaljce? Famoza će biti skeptična! Iako su velike šanse da u prostranstvima svemira postoji inteligentan život, u vreme silnih satelita i svega, šanse da se neko i približi našoj planeti a da to ne spazimo gotovo da ne postoje.

Pročitajte još  Počinje glasanje: Biramo najveći hit 2015. godine!

Nadamo se zato da Demi nije žrtva nekakvih prevaranata koji pokušavaju da joj izbiju novac iz džepa prodajući joj priču o vanzemaljcima koji nemaju pametnija posla nego da svaki dan preleću naše nebo. Ipak, sigurni smo da Demi daje sve od sebe da nas demantuje i pronađe dokaze koji bi šokirali svet! U međuvremenu, ona nastavlja da se bavi muzikom i već sprema svoj novi album!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Demi Lovato sigurna: Vanzemaljci dolaze!

  1. Svetlo na snimku izgleda slično onome što se kod nas videlo pre par meseci. Bilo je neko objašnjenje od strane vlade po tom pitanju jer je pukla priča da ima neke veze sa 5G mrežom. Mislim da su rekli da su to novi sateliti ili nešto, zaboravila sam jer mi nije bilo toliko bitno. Poenta je da su Demini "vanzemaljci" na videu ništa drugo do potpuno normalna svakodnevnica 21. veka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.