Demi Lovato se predozirala heroinom, hitno prebačena u bolnicu!

Jezive vesti stižu nam ove večeri. Nažalost, sva pisanja tabloida o tome kako se Demi vratila užasnim navikama koje su je gurnule na ivicu smrti bile su tačne, jer je pevačica pre nekih sat vremena završila u bolnici nakon što se predozirala jednom od najopasnijih droga – heroinom.

Kako prenose svi svetski mediji, Demi je u teškom stanju prebačena u zdravstvenu ustanovu, a lekari ali i njen tim odbijaju da kažu da li joj je život ugrožen. Ono što znamo jeste da je situacija jako teška, čak i ako se Demi izvuče, kako verujemo da hoće. Heroin stvara neverovatnu fizičku zavisnost, i odvikavanje od ove vrste droge je strahovito teško. Fandom je u velikom šoku, a u ovom momentu tri trenda na Twitteru su posvećeni Demi, od čega dva, #PrayForDemi i Demi Lovato zauzimaju dva ubedljiva prva mesta.

Čak ni Demi u svom najcrnjem periodu ga nije koristila, već se uglavnom opijala i upotrebljavala kokain, koji je takođe veoma opasan. Ona je u junu hrabro priznala da više nije “čista” kroz pesmu “Sober”, ali mnogi su tad upozoravali da to priznanje ne znači da se ona suočava sa problemom, već da se stanje rapidno pogoršava. Nama ostaje samo da verujemo da će Demi dobiti i ovu bitku i konačno shvatiti da mora po svaku cenu da promeni način na koji razmišlja.

SVEŽE INFORMACIJE: Kako javlja People, Demi je u stabilnom stanju i nije životno ugrožena. Uskoro više informacija o svemu.

Pročitajte još  Demi Lovato & Nick Jonas razveselili pacijente u dečjoj bolnici! (VIDEO)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Demi Lovato se predozirala heroinom, hitno prebačena u bolnicu!

  1. Ajoooojjj…. Droga je fujjjj, u jednom trenu može ubiti čovjeka… Jadna Demi… Ah sigurno da joj je život ugrožen, pogotovo ako nastavi nakon ovoga(budimo realni, ako se iz ovog izvuče)… Nadamo se da hoće… 🙂

  2. Neee ne zelimo da izgubimo jos jednu zvezdu i to abs na dan kad je Amy umrla 😭😭😭

  3. Kad se sjetim kada je izjavljivala da će umrijeti vrati li se starim navikama,ali nadam se da će sve biti dobro i da će konačno shvatiti koliko si time ugrožava život i dovodi u pitanje hoće li jednog dana doći i taj trenutak – ništa je neće moći spasiti..Kako bismo se mi Arianatori osjećali,kao i ostali fandomi da je naš idol u takvoj opasnosti..#PrayForDemi#PrayForLovatics

  4. Šta joj se desilo??? Bila je tako dobar uzor svih ovih godina.. zašto ti je ovo trebalo Demi? Molimo se za tebe! #StayStrongGirl 💪#UWillGetThroughThis

  5. Stvarno volim Demi, ali sama si je kriva za ovo. Znala je da se ne smije vraćati prošlosti, ali nije bila dovoljno jaka da se odupre. Mislim da svatko treba stajati iza svojih postupaka, stvarno je zabrljala. Nadam se da će biti dobro, želim joj svu sreću svijeta. Treba joj odvikavanje i podrška fandoma i obitelji ❤.

  6. Omg videla sam na vestima i bila sam u soku… Nadam se da ce biti bolje… 😭

  7. Ne znam što reći… Jedan dio mene zna da je sama sebi kriva a drugom je strašno zao 😢😢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.