Demi Lovato savetuje: Što više govorite sebi da ste lepi, više ćete verovati u to!

Demi je jedna od najaktivnijih zvezda kada je u pitanju savetovanje o samopouzdanju i mentalnom zdravlju, pa nije čudo što je njen izbor za modnu saradnju bio Fabletics za koji je dizajnirala sportsku odeću sa motivima „confident“ što znači „samouveren“. O saradnji sa njima, ali i samopouzdanju uopšteno, razgovarala je sa magazinom People Style na čijoj se naslovnici trenutno nalazi.

„Jako mi je drago što sam sarađivala sa Kate Hudson, ona je kul“ hvali Demi svoju koleginicu dizajnerku. „Sviđa mi se njen brend jer čini da se žene osećaju moćno u bilo kojoj prilici i u svim veličinama. Htela sam raznovrsne nijanse i materijale, ali imala sam jasnu viziju šta želim – da se ljudi u tome osećaju dobro i udobno. Ja najviše volim kik-boks i slične sportove, ali pobrinula sam se da tu budu i kombinacije za jogu i slično.“

Ni Demi nije motivisana svakog dana da vežba, ali kaže da postoji način da se aktiviramo kad bolje razmislimo o svemu – „Uvek se setim kako ću se dobro osećati posle svega, i tako dobijem motivaciju. Super mi je da vežbam ujutru, onda se osećam dobro ceo dan. Najvažnija stvar koja nas vodi kroz život je upravo osećaj samopouzdanja. Kada mi se nešto ne dopada na mom telu, setim se da to ne definiše ono što jesam. Morate sebi stalno da govorite da ste lepi, i onda ćete najzad verovati u to“ zaključuje Demi.

@fabletics ?? #Demi4Fabletics Click the link in bio to shop!

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Počinju kvalifikacije za hit godine: Odaberite pesme koje idu u finale izbora!

4 thoughts on “Demi Lovato savetuje: Što više govorite sebi da ste lepi, više ćete verovati u to!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.