Demi Lovato: Samo RiRi, Nicki i ja kažemo ono što mislimo u pesmama!

gallery-1438202852-cosmo-september-15-demi-lovato-15

Demi Lovato u potpunosti je posvećena svojoj muzičkoj karijeri a ističe kako je najponosnija na činjenicu što se nikad ne plaši da u pesmama kaže ono što oseća!

“Puno je devojaka u pop muzici. Sve one imaju opasne stihove ali osećam da sam uz Rihannu i Nicki Minaj jedina koja se ne plaši da kaže, ‘Pokušaj da mi uradiš nešto loše i razbiću te.’ Mnogo je i onih koji glume da su opasne ali njihova muzika to ne govori”, priča Demi. Ona ipak ističe da joj uopšte ne smeta to što je njen dečko Wilmer Valderrama veliki prijatelj njenog bivšeg izabranika, Joea Jonasa! “Njih dvojica se super slažu. To je baš čudno. Govorila sam Wilmeru, ‘Zašto se družiš s njim’ a on mi je poručio, ‘On je kul tip’. Na kraju sam završila rečima, ‘Ma znam, bili smo u vezi'”.

Autor: Famoza.net
FOTO: Cosmopolitan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dokaza sve više: Demi Lovato je definitivno u Splitu, tvrde naši Lovatici!

One thought on “Demi Lovato: Samo RiRi, Nicki i ja kažemo ono što mislimo u pesmama!

  1. RIRI NICKI I DEMI SU NAJBOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.