Demi Lovato “sahranjena” zbog komentara o Seleni Gomez!

Demi Lovato ovih dana su mnogo iznervirale glasine da je njen sadašnji dečko obožavao Selenu Gomez a nju ismevao. Međutim, nakon što je ona odgovorila na njih, stvari su postale još gore. Kako prenosi Insider, Demi ja sad zatrpana veoma neprijatnim komentarima.

Prvo što se desilo jeste da je Demi dobila gomilu dokaza da je njen verenik Max Ehrich bio strahovito zaljubljen u Sel, do te mere da je o tome pričao u svom Instagram Liveu, kao i da je to bezbroj puta pokazivao kroz tvitove. Ipak, oni jesu stari godinama, i zaista ne vidimo nikakav problem u tome što se njemu sviđala Selena, a na kraju je ipak završio sa Demi. To nikako ne znači da je Demi manje vredna i da je on odabrao nju jer mu je Sel bila prevelik zalogaj.

Mnogi su Demi zamerili i to što je u seriji poruka spomenula Breonna Taylor, o kojoj se mnogo govori ovih dana. Ova devojka tragično je nastradala nakon što je policija upala kako bi zaustavila njenog dečka, inače dilera droge. Naravno, Demi je dobila na stotine poruka u kojima se osuđuje to što je ona uopšte ubacila Breonnu u čitavu priču, koristeći je kao način da skrene pažnju sa priče o svom vereniku. Sve se dakle pretvorilo u haos koji je Demi sad najmanje potreban, a nažalost, ni ona ni druge zvezde i dalje ne reaguju na to što je jedan crnac ovih dana bez ikakvih razloga prišao dvojici policajaca i pucao u njih. Mi nekako nikako ne razumemo zbog čega je nečija boja kože toliko važna, i čini nam se da je dobro što je to tako.

Pročitajte još  Mama Demi Lovato otvorila dušu: Dva dana nismo znali hoće li ostati živa!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.