Demi Lovato: Prestanite da vređate vanzemaljce!

Demi Lovato ne plaši se da kaže ono što misli. Pevačica i glumica sad je opsednuta potragom za vanzemaljcima, pa je smislila kako da deli moralne lekcije ljudima. U novom intervjuu za E! News, ova zvezda je istakla kako moramo biti oprezni pri opisivanju bića koja ne žive na planeti Zemlji.

Na pitanje da li zaista ima pesmu pod nazivom “Aliens” kako se priča, usledio je odgovor, “Ja nemam takvu pesmu. To zvuči kul.” Ipak, Demi u tom momentu shvata kako to možda i nije dobar naziv. “Moji fanovi bi trebalo da znaju da ja njih ne zovem ‘aliens’ (tuđini). ‘Tuđin’ je uvredljiv termin za bilo šta, pa čak i za vanzemaljce. Zbog toga ih ja zovem ET (vanzemaljci).” Sreća po nas pa mi bića van naše planete i zovemo “vanzemaljci”, a “tuđin” se kao pojam veoma retko koristi!

To je Demi podsetilo kako već postoji pesma pod nazivom “E.T.” a koju je snimila Katy Perry. Na pitanje da li je moguća saradnja sa njom, pevačica dodaje, “Za sad ne, ali brzo bih reagovala ukoliko se ukaže prilika”, zaključe umetnica. Demi je inače ima svoj šou o vanzemaljcima i čak tvrdi kako su bili prišli na samo 20 metara razdaljine!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nju i dalje ne voli: Demi napala Miley u svojoj novoj pesmi?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.