Demi Lovato pokorila svoje najveći strah!

Od momenta kad je umalo umrla pre oko godinu dana, Demi Lovato bori se da postane bolja osoba. Nakon što je bila na lečenju, isterala loše ljude iz svog života i vraća se glumačkoj karijeri, ona je sad uradila nešto što mnoge druge slavne devojke ne smeju – objavila je svoju sliku u bikiniju koja nije nimalo ulepšana.

Demi priznaje da je bila u velikom strahu kad je objavila ovu fotku koji vidite ispod, jer zna da će je videti milioni ljudi od kojih će neki ismevati njenu krupniju građu i to što ima celulit. Ipak, ona u komentaru i ističe da joj je dosta osuda javnosti.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

“Ja sam tako umorna od toga što ismevaju moje telo kao i od editovanja slika (da, sve druge moje slike u bikiniju su editovane – mrzim što sam to radila, ali to je istina) kako bi drugi mislili da sam ja ono što lepota predstavlja, ali to nisam ja. Ovo je ono što jesam. Želim da moje novo poglavlje života bude o tome ko sam ja, a ne da se uklapam u tuđe standarde”, priča Demika.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Demi Lovato pokorila svoje najveći strah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.