Demi Lovato ostaje singl neko vreme: Najpre želim da se zaljubim u samu sebe!

Da bismo bili sposobni da volimo druge, moramo voleti sebe najviše i prihvatiti sve svoje osobine da bismo bili spremni da ih pokažemo drugima – Demi Lovato je to napokon shvatila i sada je u fazi kada otkriva sebe i svoje kvalitete.

„Tražim sebe u ovom periodu i mislim da sam najveći deo uspela da pronađem“ započinje ona. „I zato ne pokušavam da se približavam ikome oko sebe, sada cenim vreme koje provodim sa sobom i upravo sam naučila da cenim ono što radim i znam kako da se zaljubim u sebe pre nego što se dogodi zaljubljenost u nekog drugog“ otkriva Demi. Ona i Wilmer su raskinuli nakon šest godina ali još uvek su u kontaktu i ni sama Demi ne zna šta da očekuje od njhovog odnosa u budućnosti – „Nikad se ne zna, vreme će pokazati“ priznaje ona.

Ipak, Demi ističe da bi joj u budućnosti prijalo da započne vezu sa nekim ko nije bio tu sve vreme jer je to ne bi podsećalo na bolnu prošlost. „Mislim da je zdravije započeti sa nekim drugim, moja veza sa Wilmerom je uvek imala tragove moje bolesti u sebi, nešto je sa mnom uvek bilo pogrešno“ objašnjava ona. „Morala sam da prekinem sve to, iako je teško odvojiti se od osobe koja je videla sve to i bila tu, dobar je osećaj osvežiti svoj život sa nekim drugim, novim, jer ja više nisam osoba kakva sam bila pre tih šest godina.“

Pročitajte još  Famoza music chart #11

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Demi Lovato ostaje singl neko vreme: Najpre želim da se zaljubim u samu sebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.