Demi Lovato o svom trenutnom stanju: Život je pun uspona i padova, ali biće sve u redu!

Demi Lovato je poslednjih godina uvek bila na korak do smrti i svi mentalni problemi koji su se tokom godina nakupljali su rezultovali predoziranjem 2018. godine, kao što to danas vidimo u njenoj pesmi “Anyone” koju je predstavila na dodeli Grammy nagrada ove godine, a nastala je u periodu kad je Demi bila potrebna pomoć. Demi o tome redovno govori i danas kada su njene rane barem fizički zalečene, ali naravno, ovakve stvari neće moći do kraja života da zaboravi, i redovno mora da radi na tome da ostane pri zdravoj pameti.

Demi se na svoju životnu priču ponovo osvrnula na Instagram Storyju na kom je pisala o tome da se i dalje nekad budi sa mentalnim problemima. Ona je zapravo u svežem intervjuu za Pretty Big Deal pričala da je srećnija i slobodnija nego ikad, pa je objasnila da je sve u redu ali da ima i ovakve dane. “Probudila sam se i nisam se osećala tako samouvereno jutros iako je izašla moja Pretty Big Deal epizoda. Neka ovo bude podsećanje za sve koji se trenutno muče – život je put pun uspona i padova ali ne možete da odustanete. Problema ima svakodnevno ali znam da ću biti u redu s Bogom na mojoj strani” napisala je ona.

Kako prenosi Music News, Demi više nije opsednuta svojom težinom, koja je davno bila i jedan od razloga zbog kojih se predozirala. “Smučilo mi se da idem na ekstremne dijete i treninge, mislila sam da se prethodnih godina lečim od poremećaja u ishrani, dok sam zapravo sve više upadala u taj problem. Mislim da sve postane još teže kad su tu i drugi koji mi govore da treba da izgledam na određen način. Nekako je to razlog za sve što mi se desilo, to što sam mislila da sam našla lek a nisam” priznaje Demi.

Pročitajte još  Džins elegancija: Demi Lovato održala koncert iznenađenja u Njujorku! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.