Demi Lovato o svom trenutnom stanju: Život je pun uspona i padova, ali biće sve u redu!

Demi Lovato je poslednjih godina uvek bila na korak do smrti i svi mentalni problemi koji su se tokom godina nakupljali su rezultovali predoziranjem 2018. godine, kao što to danas vidimo u njenoj pesmi “Anyone” koju je predstavila na dodeli Grammy nagrada ove godine, a nastala je u periodu kad je Demi bila potrebna pomoć. Demi o tome redovno govori i danas kada su njene rane barem fizički zalečene, ali naravno, ovakve stvari neće moći do kraja života da zaboravi, i redovno mora da radi na tome da ostane pri zdravoj pameti.

Demi se na svoju životnu priču ponovo osvrnula na Instagram Storyju na kom je pisala o tome da se i dalje nekad budi sa mentalnim problemima. Ona je zapravo u svežem intervjuu za Pretty Big Deal pričala da je srećnija i slobodnija nego ikad, pa je objasnila da je sve u redu ali da ima i ovakve dane. “Probudila sam se i nisam se osećala tako samouvereno jutros iako je izašla moja Pretty Big Deal epizoda. Neka ovo bude podsećanje za sve koji se trenutno muče – život je put pun uspona i padova ali ne možete da odustanete. Problema ima svakodnevno ali znam da ću biti u redu s Bogom na mojoj strani” napisala je ona.

Kako prenosi Music News, Demi više nije opsednuta svojom težinom, koja je davno bila i jedan od razloga zbog kojih se predozirala. “Smučilo mi se da idem na ekstremne dijete i treninge, mislila sam da se prethodnih godina lečim od poremećaja u ishrani, dok sam zapravo sve više upadala u taj problem. Mislim da sve postane još teže kad su tu i drugi koji mi govore da treba da izgledam na određen način. Nekako je to razlog za sve što mi se desilo, to što sam mislila da sam našla lek a nisam” priznaje Demi.

Pročitajte još  Stižu kritike: Stajling Demi Lovato na Jingle Ballu nije bio adekvatan?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.