Demi Lovato o Ariani Grande: Ona je prijatelj za ceo život!

Demi Lovato možda ima malo čudan izbor kad su u pitanju prijatelji, jer mnogi su je ostavili na cedilu kada joj je bilo najteže i kada se predozirala drogom u kobnoj noći koju je jedva preživela. Ona takođe o svojoj bivšoj prijateljici Seleni Gomez često priča kao o nekom ko joj nije ni bio pravi prijatelj, a Sel se dosta više druži sa najboljom drugaricom, Taylor Swift. Ipak, Ariana Grande je svima toliko dobar prijatelj da je i Demi naziva nekim ko je u njenom životu zauvek!

Naime, Demi je za svoj novi album dobila i tu čast da snimi duet sa Ari, “Met Him Last Night”, koji već prikuplja dosta pohvala. Za to vreme, Demi na sva usta hvali Arianu kao saradnika i kao osobu! Sve je počelo kada su fanovi nazivali Demi i Arianu Dariana, kao njihov zajednički nadimak.

“Čast mi je da vidim svoje ime pomešano sa nekim ko će mi biti prijatelj zauvek, nekad su moje ime mešali s ljudima koji odavno nisu više u mom životu, i to me jeste rastuživalo, ali znam da će Ariana u mom životu ostati uvek i zauvek. Volim Darianu” ispričala je Demi.

Mnogi Selenatori zaista su se našli uvređeni zbog ovih reči, jer su mislili da je Demi probala da spusti nadimak Delena (Demi + Selena) jer ona više nije u Deminom životu, ali Demi verovatno više misli na svoje bivše momke nego na bivše drugarice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ariana za to vreme uživa u društvu verenika Daltona Gomeza, kog je u novom Instagram postu nazvala “moje srce, moj čovek” i napisala “Jako mi je drago što si to što jesi!” Ari i Dalton na fotkama uživaju pored kamina, a na drugim slikama se i grle i ljube u obraz!

Pročitajte još  Strašno kreativan fandom: Arianatori nam šalju pesmu o svom uzoru!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Demi Lovato o Ariani Grande: Ona je prijatelj za ceo život!

  1. "Demi je za svoj novi album dobila i tu čast da snimi duet sa Ari" gluplju recenicu niste mogli da napisete iskreno. Dobila je tu cast 🙄🙄🙄

    1. Zašto? Žene treba da budu tu jedna za drugu i da rade stvari zajedno, Ariana je najveća pop zvezda u ovom trenutku i Demi se vratila i još se druže, zašto to ne bi bila čast 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.