Demi Lovato novom kolekcijom sportske odeće pomaže u borbi protiv korona virusa!

Demi Lovato je godinama radila na tome da prihvati sebe takvu kakva jeste, a danas je konačno živa i zdrava i čak radi kolekcije sportske odeće za Fabletics! Njena saradnja sa ovom kompanijom traje već jako dugo, a nova kolekcija biće posebna za ceo svet, jer pomaže da se prikupe sredstva potrebna da se korona virus zaustavi!

“Sada više nego ikada moramo da podržimo sve kojima je podrška potrebna, izgradimo svoju unutrašnju snagu i podignemo jedni druge” poručila je Demi uz novu kolekciju trenerki, a s obzirom da u karantinu sve više ljudi trenira, ovo je pravi trenutak! Da sve bude još lepše, od svakog kupljenog komada pet dolara ide Svetskoj zdravstvenoj organizaciji i to posebno za korona virus.

Dok su druge zvezde sputane da ostvare neke svoje ciljeve trenutno, čini se da Demi još stvari osim nove kolekcije ide na ruku, jer je nastupila na iHeart Radio Living Room koncertu i tamo dala neverovatno emotivnu izvedbu pesme “Skyscraper”, s porukom da ćemo se svi podići sa dna kad sve ovo prođe.

Pošto ni ovde nije kraj novim vestima o Demi, pomenućemo i da je ona nedavno objavila svež singl “I Love Me” koji je izvela na kućnoj verziji The Tonight Showa, a tom prilikom je otkrila i šta ona zanimljivo radi u karantinu! “Imamo jednu ogromnu FaceTime grupu koju je počeo moj menadžer Scooter Braun, uključim se i tamo su iznenada Bill Clinton, Ariana Grande, Katy Perry i 30 nasumičnih zvezda” priča Demi. Zvuči kao ostvarenje sna, zar ne?

Pročitajte još  Kids’ Choice Awards 2018: Nagrada za BTS i Eda Sheerana, Demi Lovato najbolji ženski izvođač!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Demi Lovato novom kolekcijom sportske odeće pomaže u borbi protiv korona virusa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.