Demi Lovato napisala emotivnu poruku svom dečku za rođendan: Prihvatio si me kao niko nikada pre

Demi Lovato protekle nedelje provodi u društvu svog dečka Maxa Ehricha, s kojim nije tako dugo, ali se čini da su oboje zaljubljeni do ušiju. Njih dvoje redovno izlaze zajedno i putuju, nedavno su iznajmili čuvenu nevidljivu kuću, a Maxov rođendan bio je jedan od razloga da Demi kaže svetu koliko ga voli i zašto!

Demine reči definitivno bi raznežile svakoga: “Dušo, toliko mi je zabavno sa tobom i toliko toga bih ti napisala sad ali želim da budem što više sa tobom pa ću biti brza: svaki dan se ponašamo zajedno kao huligani i nije nas briga, svaki dan sam s tobom bez trunke šminke, u bade mantilu, osećam se prihvaćeno i voljeno kao nikada do sada. Ne mogu da te opišem, prelepi čoveče. Ti si najpozitivnije malo svetlo moga života i jedva čekam još mnogo rođendanskih uspomena s tobom” napisala je ludo zaljubljena Demi.

View this post on Instagram

BAAAYYBEEE – I have so much fun with you and there’s so many things I want to say right now but I want to be present and spend this bday with you so I’ll be quick: Being with you makes life SO MUCH FUN 😆😝 We literally act like hooligans on the daily and don’t give a FUCK if we’re embarrassing ourselves if others are around!! I spend my days with you, bare faced and in a bathing suit.. I feel unconditionally loved and accepted by you in a way that I’ve never felt before.. I can’t explain it or you.. you’re indescribable, you beautiful, man. Inside and out you are jaw-droppingly gorgeous.. You’re also such a positive lil beam of light in my life and I can’t wait to make more birthday memories together.. here’s to the future baby. I love you @maxehrich 💙💙💙💙 p.s. everyone swipe to see my dog Ella literally trying to steal my man… 🤣

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Max je odgovorio rečima: “Volim te beskrajno, bebo”.

Pročitajte još  Optužene za licemerje: Demi i Kim kritikuju igru koja ismeva gojaznost!

Među drugim novostima o Demi, ona će biti zvezda Netflixovog filma “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, a Will Ferrel, autor filma, imao je jako lepe reči o pevačici. “Bila je preslatka i divna na setu” rekao je on, a Demi je za njegove filmove rekla da su joj pomogli u teškim danima i da joj mnogo znače, te da je i sama fan autora. Kakva lepa saradnja!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Demi Lovato napisala emotivnu poruku svom dečku za rođendan: Prihvatio si me kao niko nikada pre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.