Demi Lovato najavila novi album, Ariana Grande definitivno gostuje na njemu!

Ariana Grande i Demi Lovato nagovestile su nam da rade na muzičkoj saradnji, a sad imamo i potvrdu da se upravo to dešava! Demi je tako najavila svoj novi album pod nazivom “Dancing With the Devil The Art of Starting Over” za 2. april, a New York Times navodi da je pesma sa Ari snimljena poslednja! Po njihovim rečima, to se desilo pre samo nekoliko nedelja.

Kome ni to nije dovoljno, tu je i izjava njihovog zajedničkog menadžera Scootera Brauna! “Mnogi ljudi pitaju da li će se saradnja između Demi i Ariane desiti, a ja mogu samo da vam kažem kako je njihovo prijateljstvo stvarno… Njihovo prijateljstvo uskoro će biti slavljeno još više.” O samoj pesmi i dalje ne znamo ništa, ali trenutno se čini da nije u pitanju pravi duet, već da Ari samo peva prateće vokale.

Ovo nije jedina stvar koja će Demi pomoći da se vrati u sam centar dešavanja! Naime, ona će već 23. marta objaviti dokumentarac “Dancing with the Devil”, gde govori o užasima iz svog života, i otkriva još strašnih stvari. Ona je tako između ostalog rekla i da je izgubila nevinost tako što je bila silovana kao tinejdžerka. Ona nije otkrila kad se to i gde tačno desilo, kao i kome se radi.

Pročitajte još  Miley Cyrus morala da objašnjava svoje ponašanje prema Seleni Gomez!

Ona ističe i da je u pitanju osoba koja joj se dopadala, ali da su stvari otišle pogrešnim tokom. “Bili smo u vezici, ali rekla sam mu da ne želim da načinim korak više i da sam devica. Njemu to nije bilo bitno, nastavio je. Ja sam posle sebi govorila da sam ja kriva jer sam sa njim otišla u sobu i dozvolila mu da to uradi.”

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.