Demi Lovato misli da je spasila sebi život raskidom

Mnogo su bili iznenađeni time što su Demi Lovato i Austin Wilson raskinuli, naročito jer čak i najžući tabloidi nisu pisali o tome kako je njihova veza u problemu. Demika je u svojoj izjavi rekla da je raskid bio miran i da Austin tu ništa nije kriv, ali E! News sad objavljuje zbog čega su se oni razišli.

“Njihovi životni stilovi nisu se uklapali”, priča jedan izvor. “Ona se sad fokusira na to da bude trezna i posvećena je Bogu, a on se nikako ne uklapa u to. Ona još uvek radi na tome i tome je posvećena. Ona će se držati onoga što radi i snimaće novu muziku. To je njen sadašnji fokus i ništa to neće promeniti. Zaključili su da im je najbolje da odu svako svojim putem. Nema teških osećanja, jednostavno nije funkcionisalo.”

Između redova, lako je zaključiti da je Austin previše problematičan za Demi koja je već dva puta imala problema sa nekontrolisanim unosom droga i alkohola u sebe, pa je samo čudom ostala živa. Iako je izgleda privlače “loši momci”, čini se da će Demi morati da pronađe izabranika koji je trezan i odgovoran, i koji će uvek biti svestan toga da o njoj mora da brine. Mnogi su smatrali da je taj idealn izbor bio glumac Wilmer Valderrama sa kojim je ona još uvek u kontaktu, ali čini se da od toga neće biti ništa. U međuvremenu, dobro je što se Demi koncentrisala na novi albumn, iako je sad već prošlo dosta vremena otkako je najavila prvi singl i rekla da se neće oglašavati sve dok on ne izađe. Demiki naredne godine verovatno predstoji i turneja, ali biće ogromno iznenađenje ako ona obuhvati i evropski kontinent koji je potpuno zapostavila, što zbog zdravlja što izgleda zbog nedovoljnog interesovanja publike.

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Glasajte za najbolji fandom godine u regionu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.