Ostvarila joj se želja: Demi Lovato bila na finalu “The Bachelorette!”

Demi Lovato nikad nije krila da je veeeeliki fan emisije “The Bachelorette”, u kojoj singl devojka bira svog muškarca iz snova, među takmičarima koji se bore za njeno srce. Ove godine joj se ostvarila želja da prisustvuje finalu ove emisije!

Demi je rešila da uzme pauzu od društvenih mreža, međutim nije mogla da odoli, a da ne podeli sa svetom svoje oduševljenje ovim događajem “Prekidam ovu pauzu od društvenih mreža ovom važnom i ikoničnom slikom VETRENJAČA kolačića sa mojom novom omiljenom osobom @alabamahannah… I pogodite šta? Isus nas još uvek voli”.

Ova čudna poruka zapravo je vezana za učesnicu emisije Hannah, koja je imala prilično razuzdan život tokom snimanja, a sa jednim takmičarom je vezuje posebna uspomena u vezi sa vetrenjačama… ali ako vas to zanima, pogledajte emisiju 🙂

Hannah je odgovorila u komentarima na Deminoj slici “love, love, love ♥ Jako sam zahvalna na tvojoj podršci u toku ove sezone i uzimjući me pod svoju zaštitu…” Hannah je u finalu saznala da je dečko kog je izabrala za konačnog partnera imao devojku pre emisije i ostavio ju je samo da bi se takmičio. Hannah je skinula verenički prsten koji je dobila od njega i raskinula je.

Pročitajte još  Opasna! Demi Lovato izbila zub svom treneru jednim udarcem!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.