Demi je toliko drastično preuredila svoju kuću, da zato niko neće da je kupi!

Demi Lovato ne želi da se vraća u kuću u kojoj se predozirala, a ubrzo nakon što ju je stavila u prodaju, oborila joj je cenu za čitavih pola miliona dolara. Iako se sadašnja cena od 9,45 miliona dolara čini prilično povoljnom za takav luksuz, niko ne želi da je kupi. Kako tvrdi TMZ, stvar je u tome što se ljudima ne dopadaju prepravke koje je Demi napravila!

Naime, ključni argument je to što je Demi u potpunosti izbacila garažu, odnosno prepravila je u svoj sigurnosni centar i garderobu! U prevodu, svako ko ima automobil morao bi da ga konstantno ostavlja napolju, što nikako nije dobro rešenje! Ne radi se samo o sigurnosti, već i o tome što vozila treba štititi od kiše i sunca.

To ipak nije sve – ograda je postavljena van granica imanja, što znači da se nalazi na zemljištu koje ne pripada vlasniku ove kuće, već samom gradu. Ograda je toliko široka, da se u okviru nje nalazi čak i ulično osvetljenje. Sem toga, u blizini se nalazi i klizište, pa nije čudo što potencijalni kupci nisu oduševljeni, što uključuje i Justina Biebera i Hailey Baldwin koji su nedavno obišli ovu lokaciju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije lako: Kristina nam šalje svoj kviz o Demi Lovato!

One thought on “Demi je toliko drastično preuredila svoju kuću, da zato niko neće da je kupi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.