Demi izbacila spot za pesmu “I Love Me!”

Jutro je za Lovatice dobro počelo jer je njihov idol Demi Lovato pre samo nekoliko sati izbacila spot za pesmu “I Love Me”. Demi je poslednjih nekoliko meseci prilično aktivna na muzičkoj sceni. U januaru ona je na Grammy dodelama nagrada oduševila publiku otpevavši svoju potresnu pesmu “Anyone”, a u februaru je imala tu čast da izvodi nacionalnu himnu na SuperBowlu.

Do sada neviđen spot, prilično neobičan za Demi, upotpunjuje pesmu u kojoj se ona žali kako nekad društvo stavlja preveliki pritisak na nju da bude savršena. /Listam sve te magazine, koji mi govore šta bi trebalo da budem/Suviše dobra u kamufliranju, ne mogu da vidim šta sam, samo vidim šta nisam./ Jiu Jitsu, Demin omiljeni hobi o kome je pričala u njenom dokumentarcu “Simply Complicated”, ovoga puta joj je alat u borbi protiv same sebe, pa tako u spotu vidimo dve Demi kako se bore, a treću kako meditira i pokušava da ih urazumi. Tokom spota, čija se radnja kasnije prebacuje na ulice grada Njujorka, Demi shvata da mora da prihvati svoju prošlost – njene dobre i loše momente.

Gostujući ove nedelje u Ellen show-u, Demi je priznala da je za njeno predoziranje i uopšte zapadanje u stanje gde je počela ponovo da se drogira delimično zaslužna i organizacija njenog prethodnog tima. Kako kaže, osećala se kao da neko kontroliše njen život. “Zapitala sam se ‘Ja sam šest godina trezna i očajna sam, zašto sam onda trezna?” Nakon toga, kaže da je otišla na žurku, počela da pije i tri meseca kasnije fatalno predoziranje se desilo.

Njen prethodni tim pazio je na svaku sitnicu u njenoj ishrani, pa tako godinama nije imala ni rođendansku tortu! “Godinama nisam imala rođendansku tortu. Ove godine napunila sam 27, a moj menadžer Scooter Braun dao mi je najbolju tortu ikada!”

Pročitajte još  James Maslow o povratku Big Time Rush: Biću otvorenog uma!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Demi izbacila spot za pesmu “I Love Me!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.