Deluje da se Lisa i Lena kaju što su otišle sa TikToka!

Lisa i Lena pre godinu dana saopštile su svoju odluku da napuste društvenu mrežu TikTok, iako su u tom momentu imale najviše pratilaca! Devojke su tad izjavile da žele da se posvete glumi, ali i da im se čini da TikTok ugrožava privatnost ljudi, a pre svega dece. Međutim, njihovo ponašanje ovih dana mnoge fanove dovodi u sumnju da se one kaju zbog te odluke!

View this post on Instagram

you wanna say so… 🎶💛

A post shared by Lisa and Lena | Germany® (@lisaandlena) on

Naime, devojke ovih dana objavljuju tone TikTok videa… ali na svom Instagram profilu! Fandom to prilično zbunjuje, a neki čak misle da su se one tajni vratile na TikTok, što su devojke odmah demantovale! Na TikToku sad postoji veliki broj profila koji nose njihovo ime, što je očigledna zloupotreba koja se ne kažnjava. Još jedna od razlog zašto fandom misli da je Lisi i Leni krivo što su ne samo napustile, već i obrisale svoj profil, jeste to što je TikTok poslednjih meseci postao abnormalno popularan! Rast je beležen i pre korona virusa, ali sad dok smo svi zatvoreni u kući, TikTok drastično raste! Mnogi zato misle da se LeLi nalaze u nezavidnoj situaciji – da se sa jedne strane kaju što su otišle i da bi se rado vratile, ali da to ne mogu da urade jer su rekli da je taj deo njihovog života završen!

Pročitajte još  Nije skupa: H&M kolekcija Lise i Lene je u prodaji širom sveta!

Ipak, to ne mora biti tačno, jer su devojke do sad već pokazale da im novac nije najbitniji! Ima li boljeg dokaza za to od činjenice da na njihovom Instagram profilu ne postoji niti jedna jedina reklama? Lisa i Lena odavno su obećale da ni za kakav novac neće prihvatiti da rade sponzorisane objave, pa nema sumnje da ih je takva odluka uz napuštanje TikToka koštala na milione! Pritom, ni njihove glumačke karijere trenutno baš i ne idu sjajno, jer velikih uloga nema na vidiku, i sve se svodi na projekte na lokalno nemačko tržište. Mi se nadamo da će devojke pronaći svoj put, jer ne samo da su zabavne već su i prave dobrice i skroz neiskvarene slavom.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Skroz drugačije: Lisa i Lena promenile frizure!

One thought on “Deluje da se Lisa i Lena kaju što su otišle sa TikToka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.