Dečko Billie Eilish optužen zbog rasističkih i homofobnih objava!

Billie Eilish nedavno je viđena u Disneyu sa svojim navodnim dečkom Matthewom Tylerom Vorceom koji je čak deset godina stariji od nje! Iako nam se prvo činilo da je sve savršeno, sada internetom kruže stare objave na kojima vidimo da Matthew koristi ‘f’ i ‘n’ reči, a takođe koristi i druge homofobne i rasističke reči. Sada se pitamo da li je ovo sve tačno ili neko pokušava da ukalja Matthewo ime.

Izgleda da je novi dečko Billie Eilish na teži način naučio da je bolje da neke stvari zadrži za sebe nakon što ga Billini fanovi napadaju zbog nepristojnih objava. Dok Billie pokušava da smiri situaciju dok ne izmakne kontroli njeni fanovi počeli su da bacaju njene kolekcije robe iz besa. Matthew u starim objavama govori da su devojke koje kažu da su slobodnoumne zapravo ‘drolje’, a takođe naizgled podržava Donalda Trumpa. Billie nije javno govorila na ovu temu, ali je lajkovala jednu objavu zbog koje smo posumnjali da je sve ovo možda neko izmislio! Možete je pogledati ispod:

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Billie Eilish nastupila na Coachelli: Ja ovo nisam zaslužila!

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.