Decenija karijere:Justin Bieber u februaru predstavlja novi album!

Pre tačno deset godina, Justin Bieber izdao je svoj prvi mini album, “My World” sa koga potiču hitovu “One Time” i “One Less Lonely Girl”. Dok Biebs vredno radi na novim pesmama, mi ćemo već 27. februara dobiti kompilacijski album jednostavnog naziva “The Best”, a na kome će se naći najveći hitovi iz njegove dosadašnje karijere.

Ovu informaciju objavio je japanski Universal na svom Instagramu, a biće interesantno videti koje pesme će se naći na njemu! Biebs iza sebe ima četiri albuma ali i mnoštvo singlova, tako da odabir definitivno neće biti lak! Takođe, ovakve komplikacije često sadrže par novih pesama, pa eto nade da bi to i ovde mogao biti slučaj!

Ipak, treba reći da je slična “The Best” kompilacija izašla i u čast Ariane Grande, kao i da je ona do danas ostala ekskluziva japanskog tržišta. Zato, sasvim je moguće da se ni ovaj CD neće u prodaji na našem kontinentu niti u ponudi Famoza prodavnice!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Biebs pozvao zvezdu EXIT festivala na zajedničku turneju!

6 thoughts on “Decenija karijere:Justin Bieber u februaru predstavlja novi album!

  1. Ovim putem zelim svim BELIBERIMA i svim FANOVIMA, da se ukljuce u akciju zvanu #SERBIANEEDSJUSTINBIEBER💜!Ono sto bih volela jeste da Justin sledece godine dodje u Srbiju.Ono sto treba da uradite jeste da postavite sliku sa sa npr. plakatom na kom pise #…💜 ili sta god da vam padne na pamet naravno volela bih da se i nada Famoza💜💛 , ukljuci u sve ovo.Unapred htela bih da kazem da nemam nijedan fan page za ovu akciju, tako da to moze biti bilo koji fan page, i ako Famoza moze da izabere jedan fan page 💜💛.UNAPRED HVALA 💙💚💛💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.