Danas možete osvojiti “Revival” album Selene Gomez!


“Revival” album i dalje jedan od najtraženijih u našoj Famoza prodavnici a danas je nova prilika da ga osvojite igrajući se sa nama!

Ukoliko želite ovaj poklon, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu u prilozima koje objavimo u toku dana na Famoza.net i da ih objasnite. Oba pojma sa objašnjenjima treba istovremeno da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena CD”. Ko prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa tačnim objašnjenjima, dobiće album! Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo da ovaj poklon šaljemo samo na adrese u Srbiji!

Pobednika ćemo objaviti odmah nakon što izađe i u drugi pojam a za Selenatore pokušaćemo da obezbedimo interesantne poklone i u narednom periodu!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez ima pravog uzora: Hilary Duff bila je moj čitav svet! (video)

9 thoughts on “Danas možete osvojiti “Revival” album Selene Gomez!

  1. Drago mi je zbog svih vas,ali jedino mi je žao što ne vrijedi za Hrvatsku ?

    1. Znamo, znamo… Povećavaćemo broj nagrada koje mogu van Srbije čim bude više novca.

  2. Imam pitanje jel ce te skrivene pojmove da objavite iskljcivo od 12h do 19h, ili su oni objavljeni u starijim objavama?

  3. Jeji,pokusacu mada ne verujem da cu uspeti jer danas imam bas puno obaveza :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.