Danas je poslednja prilika da pogledate “Break the Silence”!

BTS fandom baš je imao sreće, s obzirom na to da su se bioskopi otvorili samo par dana pre zakazane premijere novog BTS filma, “Break the Silence”. Zahvaljujući ogromnim uspesima prethodnih filmova, ne čudi što distributeri rado izlaze u susret Army!

Fandom nam je poslao nekoliko slika sa projekcija u Nišu i Kragujevcu, a gde se okupio maksimalno dozvoljen broj gledalaca, uzimajući u obzir okolnosti koje drastično ograničavaju kapacitet. Za sve koji nisu pogledali film, danas je poslednja prilika da to učine, jer novi datumi nisu najavljeni i male su šanse da se to desi. BTS se upravo na dan premijere oglasio time što su izbacili eksplozivan trejler gde sve momke vidimo u zanosu tokom nastupa!

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Fandom je izuzetno zadovoljan ovim ostvarenjem koje za temu ima njihovu “Love Yourself” turneju. Momci su okviru nje održali čak 62 konerta u 14 zemalja, mada u filmu možemo videti samo nastupe i Amerike, Ujedinjenog Kraljevstva, Japana, Saudijske Arabije i naravno, Južne Koreje. Spakovati turneju u samo 90 minuta filma mora je pakleno težak posao, pogotovu jer to nije sve što fandom može videti.

“Break the Silence” ujedno je odlična prilika da zavirimo iza scene i bolje osetimo šta se dešava pre nego što momci stupe na binu! Ti intimni momenti mnogima su najlepši. Mnogo je lepo videti V-ja kako sasvim opušteno šeta ulicama Londona gde može da bude sam, poput najobičnijeg turiste. Za njih, ovakvi momenti slobode prava su retkost! Ukoliko možete, nemojte propustiti projekciju, jer ko zna kad će on biti objavljen za gledanje u kućnim uslovima.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Potvrđeno! Cineplexx će prikazivati BTS koncert u Srbiji, samim tim i zemljama regiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.