Dan za Swiftieje: Danas možete osvojiti “1989” Taylor Swift!

taylor-swift-1989

Kao jedan od sedam najvećih fandoma na ovim prostorima, Swiftieji su nam izuzetno važni! Upravo zato, danas su oni u prilici da osvoje još uvek aktuelni album svoje ljubimice koji se trenutno i ne može kupiti u našoj prodavnici!

Ukoliko želite CD, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Taylor u tekstovima koje objavimo u toku dana na Famoza.net (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku) a nije potrebno objašnjavati njihovo značenje. Oba pojma treba da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “1989 CD”. Ko prvi pošalje oba pojma zajedno, dobiće CD. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da CD zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije!

Što se tiče raspodele ostatka CD-ova u ovom mesecu, to za sad izgleda ovako ali promene su vrlo moguće narednih dana!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pogledajte delić: Novi spot Taylor Swift definitivno će imati premijeru na MTV VMA!

19 thoughts on “Dan za Swiftieje: Danas možete osvojiti “1989” Taylor Swift!

 1. Famozo, da li treba da Vam pošaljemo i reč i objašnjenje, ili samo reč?
  Molim Vas odgovorite mi!

 2. Ne razumem pise prvo da nije potrebno objasnjavati a zatim pise ko prvi posalje oba pojma sa tacnim objasnjenjem dobice CD. Da li treba da saljemo sa objasnjenjem ili ne?

 3. Prvo piše da ne treba objašnjenje pojmova, pa potom piše da treba. Da li treba objašnjavati pojmove ili ne????

 4. Postovani, Famozo
  Da li mogu da znam gde mogu da trazim ta dva pojma? Hvala u napred.

 5. Inače, mislim da bi bilo bolje da stavite sledeći put da se objasne pojmovi kao što se moraju objasniti za Arianin ili Selenin album… Mislim da je to više fer, jer ovako može bilo ko, ko ima brz kompjuter da osvoji album. A sve ostale albume osvajaju pravi fanovi koji stvarno više od svega žele te albume. Tako se ja ne takmičim za Selenin ili Arianin album iako volim njihovu muziku, jer nisam veliki fan i ne znam da objasnim svaki pojam. A album koji tako jako želim može da osvoji bilo ko jer ne moraju da se objašnjavaju pojmovi. I ovaj album nije u Famoza prodavnici pa ga ne mogu kupiti…

  1. Kako delimo album zavisi od toga koliko ste zainteresovani za njega. Swiftieji su nas ubeđivali da velika većina vas ima album pa smo odlučili da pojednostavimo uslove.

   1. Kako god vi mislite da treba. Nadam se da ćete što pre uspeti da uvrstite i Taylorine albume u svoju prodavnicu! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.