Dan za istoriju: Taylor Swift je sad jedina osoba na planeti sa dva videa sa preko dve milijarde pregleda!

I kad ne radi ništa, ili makar kad je neviđamo mesecima u javnosti, Taylor Swift pomera granice! Ona je sad postala jedina osoba na planeti koja ima čak dva videa na YouTubeu sa više od dve milijarde pregleda!

Spotovi za “Shake It Off” i “Blank Space” praktično su stigli do ove brojke u isto vreme – “Shake It Off” to je uradio samo par sati ranije i ima tek tri miliona pregleda više ali isto tako treba i reći da je on objavljen i tri meseca ranije, avgusta 2014. godine. Ipak, isto tako činilo se da će “Blank Space” prvi stići do ove brojke jer je sve vreme imao značajno više pregleda!

Ovako nestvaran rezultat govori sam za sebe i još jedna je potvrda koliko je Taylor Swift globalna superzvezda. Nadajmo se da je Ed Sheeran u pravu kad kaže da nas ove godine sigurno očekuje njen novi album!

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Za sada tako i deluje: Taylor Swift iskreno veruje da je Joe Alwyn onaj pravi?

11 thoughts on “Dan za istoriju: Taylor Swift je sad jedina osoba na planeti sa dva videa sa preko dve milijarde pregleda!

  1. Pre neki dan sam napisala odoh da gledam, i otisla sam, i rekla sam da ce ova dva spota stići do ove brojke, i stigla su! Bas mi je drago zbog Tay.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.