Da li to Tini pruža novu šansu bivšem?

Tini Stoessel i Sebastian Yatra nisu par već nekoliko nedelja, ali deo fanova nada se da to nije konačno stanje, s obzirom da su se oni rastali prilično mirno. Tu nadu podgreva i ono što se dešavalo tokom Instagram Live sesije koju je Tini imala ovih dana!

Tini je tokom večeri izvela svoj hit “Quiero Volver” u kome naravno peva i Sebastian Yatra, a dok je išao njegov deo, ona je igrala sa osmehom na licu, prenosi lokalni Elonce.com. Od tog momenta, fandom je jedino pričao upravo o tome, nadajući se da to ima neko značenje. Ipak, možda je Tini samo ostala profesionalac i rastanak sa bivšim ne vidi kao razlog da odjednom zaboravi i na hitove koje je stvorila sa njim. Doduše, sećamo se i priča pojedinih medija koji kažu da Tini nije želela kraj veze.

Sam Instagram Live bio je veoma uspešan, pa je nju tako gledalo preko 120 hiljada ljudi, sve do završetka šoua koji je potrajao čak do 1 ujutru! Među onima koji su ga pratili bile su i neke lokalne zvezde, a Tini je priznala da joj je ovakav nastup najbolja uteha kad već nema priliku da bude na pravoj sceni u narednom periodu. Ona je isto tako tom prilikom istakla da već radi na još dve pesme! Ona se još uvek nada kako bi do kraja godine mogla da ostvari neke od svojih ciljeva, među kojima je izlazak trećeg albuma, zatim početak rada na njenoj Disney seriji i premijera filma “The Diary” koja kasni već jako dugo, a sad ima dobre šanse da još jednom bude odložena. Do tad, najbolje što ona može da uradi jeste da na miru piše nove pesme i pravi planove za neko bolje vreme.

Pročitajte još  Famoza music chart #31

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.