Da li su ponovo zajedno? Kylie i Travis spavaju pod istim krovom!

Početkom jeseni Kylie Jenner i Travis Scott pauzirali su svoju vezu jer im je oboma “trebalo prostora”. Oni i dalje aktivno učestvuju u životu svoje ćerkice Stormi, kojoj od kad su se Kylie i Travis rastali život teče relativno slično, sudeći po Kylienim storyjima i objavama. Nedavno je na svoj story Kylie okačila nekoliko slika sa Travisom, čime je ponovo započela glasine da li je ovaj par zajedno.

Jedan od izvora tvrdio je da su Kylie i Travis zajedno već nedeljama, da spavaju pod istim krovom, kao i da trenutno ne viđaju druge ljude. “Stvari su sjajne između Kylie i Travisa. Jako su srećni. Kylie još uvek ne daje etiketu njihovoj vezi. Ali izgleda kao da trenutno ne izlaze sa drugim ljudima”. Još u oktobru, kada su se rastali, Kylie je rekla da su ona i Travis u sjajnim odnosima, kao i da su oboje jako saradljivi po pitanju njihove ćerke, pa do sada nije izgledalo kao da imaju problema da provode vreme zajedno dok se posvećuju njoj. Travis je više puta bio kod Kylie, a ona ih je čak i snimala u nekim momentima kako se igraju, bez ikakvog ustručavanja zbog toga što nisu više par. Izgleda kao da su oni zaista bili dobri prijatelji u poslednjih šest meseci. Oni su i juče viđeni kako zajedno proslavljaju dan žena sa Stormi.

Kylie je nedavno bila na odmoru sa Stormi i BFF Stassie Karanikolau, a odmah potom je provela kvalitetno vreme sa svojim sestrama i njihovom decom – podelila je mnoštvo snimaka gde mala North (Kimina ćerka) i Penelope (Kourtneyna ćerka) čuvaju Stormi i igraju se s njom. Potom je podelila i snimke iz noćnog izlaska sa sestrama, majkom Kris Jenner i njenim izabranikom.

Pročitajte još  Kylie Jenner optužena za loš fotošop, obrisala sliku i postavila prepravljenu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.