Da li Selena Gomez stvarno ima novog dečka?

Ljubavni život Selene Gomez je uvijek vječita tema svih medija, a sada su se počele širiti glasine o novoj ljubavi na pomolu. Naime, riječ je o NBA zvijezdi Jimmyu Butleru. Njih su dvoje zapaženi zajedno na večeri, a nepoznat izvor je potvrdio E! News da nagađani par izlazi skupa već neko vrijeme.

Izvor navodi da su izašli na večeru dok je Selena boravila u New Yorku. „Sve je i dalje vrlo opušteno, a Selena je otvorena za veze i želi vidjeti kuda će je život odvesti.“ otkriva izvor.

Selenini prijatelji je potiču da više ne bude singl, a neki je čak i upoznaju s mogućim partnerima, ali Selena voli to što je trenutno singl. Nažalost, ona mora biti jako oprezna s upoznavanjem novih ljudi u ovo dobra pandemije zbog lupusa, kronične bolesti s kojom se pjevačica bori već godinama.

Izvor je podijelio i probleme s kojima se Selena nosi zbog pandemije „Selena je vrlo oprezna s svojim zdravljem od početka pandemije pa skoro ni nije napustila svoju kuću.“ Ipak, unatoč lošim okolnostima Sel se ne dosađuje u izolaciji „Ona je od kuće radila na svojoj beauty liniji. Jako je zahvalna pohvalama koje je dobila na svoju „Rare beauty.““

Ako Selena naposljetku završi u vezi s NBA zvijezdom, to će joj biti prva ozbiljna veza u nekoliko godina nakon burnog prekida s Justinom Bieberom u proljeću 2018. Prije veze s Justinom, Selena je bila u vezi s The Weekndom u 2017.

Pročitajte još  Famoza music chart #174 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Ona je ranije ove godine progovorila o svojim bivšim vezama te je otkrila i kakve su veze s drugim poznatim osobama „Ovo je potpuni klišej, ali svatko je sa svakime u vezama. Poznati vole biti skupa s ljudima koji razumiju njihov posao, ali se te veze pretvore u veze za publiku. Ona postane bitnija od samih partnera.“

Čini se da je Selena sretna solo, a možda čeka da se globalna pandemija dovede u red kako bi konačno mogla vidjeti svoje prijatelje, a eventualno i razmisliti o ljubavi.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.