Da li ovo daje šansu nama? Jorge Blanco pomerio turneju za pola godine!

424

Jorge Blanco trebalo je da uskoro krene sa nastupima na svojoj prvoj pravoj solo turneji ali danas je objavljen gotovo neverovatan podatak da se ona odlaže za kraj ove godine!

Tako će prvi nastup biti tek 28. novembra u Krakov dok je nama najbliži u Beču, 1. decembra, iako se čak strahovalo da je taj koncert otkazan. Pomeranje ili otkazivanje turneje nije ništa novo ali je razlog neobičan – naime, kako se navodi u zvaničnom saopštenju, Jorge želi da prvo završi album!

“Jorge je blizu da završi svoj prvi album. Kao rezultat toga, evropska klupska turneja planirana za proleće se pomera na kraj 2018. godine. Jorge želi da se u potpunosti posveti produkciji albuma. Njegovi Jorgisti mogu da se raduju prvoj turneji sa novim pesmama”, stoji u zvaničnom saopštenju. Moramo priznati da sve ovo deluje pomalo neozbiljno jer ispadne da Jorge ne zna šta želi. Ipak pre će biti da o tome odlučuje njegova muzička kuća koja do sad nije imala razumevanja da on konačno snimi album.

We support you on anything Jorge and we will always be there for you #spreadlovetojb 💜 “OFFICIAL ANNOUNCEMENT from 13.02.2018 … Jorge is about to finish his first album. As a result, the European club tour planned for spring will now be postponed to the end of 2018. Jorge can now dedicate himself completely and intensively to his album production. His ´Jorgistas´, as Jorge affectionately calls his fans, can already look forward to his first tour with brand-new tracks. Please see the complete tour schedule: https://www.semmel.de/jorge-blanco-live-the-8th-wonder.html “ Here are the new dates: 28/11/2018 – Krakow 29/11/2018 – Warsaw 01/12/2018 – Wien 04/12/2018 – Hamburg 08/12/2018 – Paris 12/12/2018 – Berlin 13/12/2018 – Köln 14/12/2018 – Frankfurt 15/12/2018 – München 16/12/2018 – Zurich #JorgeBlanco @jorgeblanco

A post shared by Jorge Blanco Güereña (@jorgeblancofw) on

Pruža li ovo šansu da se mi negde uglavimo? Teoretski da, pogotovu jer Jorge ima pauzu pre i posle Beča a čak ni start turneje iz naše regije ne bi bio nemoguć. Takođe, izgleda da je po svojim zahtevima negde na nivou Marcusa i Martinusa. Ono što brine je što su Jorgisti generalno vrlo tihi i što se i mi pitamo da li mu vredi slati poziv ili ne, pošto je veliki novac u igri.

Pročitajte još  Jorge Blanco se obratio fandomu povodom odlaganja turneje, potvrdio da završava album!

Autor: Famoza.net
Foto:

424

8 thoughts on “Da li ovo daje šansu nama? Jorge Blanco pomerio turneju za pola godine!

 1. Molim vas ga dovedite! Naš ima zbilja mnogo! Sjetite se mog bloga i vidjet ćete da je Jorge najpopularniji u BiH, A ostale države regiona nije loš. Aktivirati ćemo te Jorgiste, prvo svi moji prijatelji iz razreda su Jorgisti i došli bi 100% na njegov koncert, A ja da vam ne kažem. A što se tiče otkazivanje mislim da je to opet njegova izdavačka kuća to uradila, ali pozitivno je to što ćemo napokon čuti njegov album i da sada imamo više sreće da on dođe na Balkan! Famozo molim vas ga dovedete učiniti ću bas sve!😊😊😀😀

 2. Famozo molim vas da ga dovedete! On je meni sve, sve bi učinila da ga dovedete molim vas! Njegov album jedva čekam ludim ovdje! Obevajemo da se nećete pokazati ako ga dovedete jer nas je mnogo. Molim vas! Samo što nisu svi Jorgisti ovdje na Famozi… Ima nas mnogo više pls ga dovedite! Mnogo bi mi to značilo!😊😚

 3. Poštovana Famozo,
  Ja sam vam majka velike jorgiste, Minele, ona je luda za njim. Prvo vam želim reći da ste odličan portal i moja vas kćerka svakodnevno čita, I čestitam vam na svim uspjesima do sada. Naravno moja vas kćerka jako podržava i raduje se svaki put kada nešto uspjete, samo što ja svaki put vidim tugu u njenim očima jer nije vezano za Jorge i skoro ništa nije uspjela što je učinila za njega. Znam mnoge koje vole Jorgea i ja iskreno mislim da bi se njegov koncert i više nego isplatio!
  Pozdrav od majke velikog Jorgistasa iz Tuzle.😚

 4. Zdravo Famozo,
  Ja sam vas jedan vjerni čitatelj od početka. Znam sve šta ste uradili za nas Jorgiste, ali nam zapravo nikada niste dali neko djelo pa da se dokažemo. Ja vjerujem u vas i znam da ćete napokon nam dozvoliti da se dokažemo da nismo malen fandom samo što nismo baš aktivni na portalu, ali to ne znači da nas nema! Dokaza ćemo vam da nas ima, slat ćemo mnoge akcije i naše radove za Jorgea! #Jorgisti

 5. Bok Famozo,
  Ja sam vam Martina iz Zagreba i jako sam veliki Jorgistas. Jorge mi znači sve na svijetu i on je moj idol. Radujem se njegovom albumu i samo vam želim reći da se isplati njegov koncert i da ne bi bio uzaludan! Molim Vas Famozo dovedete ga!!!!😊😊
  Pozdrav iz Zagreba.

 6. Famozo pročitala sam Ivin komentar i vidjela sam da ste rekli da niste neki optimisti za koncert u Regionu. Postoji li bilo šta da učinimo da uspjelo da ga dovedemo? Bilo šta?

 7. Sigurna sam da bi svi Jorgisti htjeli da Jorge dođe kod nas.Vi se Famozo nastavite truditi da dođe.I mi Jorgisti vam možemo pomoći.

 8. Uh… ja se već prepala da nije nešto bolestan ili tak nešto…. Hvala Bogu , riječ je o duggggooooooo očekivanom albumu(nadamoo se da je to zvanično objašnjene i točno)… Ah da, sigurno su to Holiwood Music(njegova i Tinina glazbena kuća) lijepo mu smjestila… Opet ponavljam kao papiga, izgleda da više vjeruju u Tini, nego u njega(što zapravo nije fer, trebaju biti ravnopravno vjerovati i u jednog i u drugog)… Dobro, on se mora izboriti za to mjesto pod zvijezdama, što je Tini ajmo reći pošlo za rukom odmah jer je bila zvijezda serije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.