Da li ona ima pravo da govori o tome? Kendall Jenner spušta Sofiu Richie zbog njenog dečka!

Odavno nije čudno da u ovom dobu vidimo parove između kojih su velike razlike u godinama – Kendall Jenner je osoba koja najmanje treba da ponižava nekoga zbog toga, ako uzmemo u obzir ponašanje u njenoj porodici!

Ipak, Kendall je na Instagramu bacila uvredu u komentaru, i to upućenu Sofiji Richie koja se sa svojih 19 godina zabavlja sa Scott Disickom, koji ima 34 godine i decu sa Kourtney Kardashian, što je verovatno jedan od razloga zašto je Kendall dozvolila da se njeno mišljenje o ovome pokaže. „Aww, Scott sa svojom decom“ napisala je Kendall ispod fotografije fan naloga koji je objavio Sofiu Richie prvi put zajedno sa Scottom i njegovom decom!

Ipak, s obzirom na ponašanje porodice Kardashian-Jenner, Kendall su nakon spuštanja Sofie nastavili da spuštaju drugi Instagram korisnici – „Samo da te podsetim, tvoja mama se zabavlja sa 33-godišnjakom“ napisao je jedan, dok je drugi govorio o vezi Kylie Jenner sa Tygom koja je najverovatnije počela još kada je Kylie imala oko 16 godina – „Sofia je odrasla osoba dok tvoja sestra nije bila kad je glumila maćehu Tyginom sinu“ napisao je on. Verovatno bi bilo bolje da Kendall nije počinjala ovu priču jer su se u međuvremenu samo skupili svi skandali njene porodice!

Its good to see them together😍 #scottdisick #sofiarichie #reigndisick

Објава коју дели Scott Disick (@scottthelord) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Praznik lepote: Kendall Jenner i sestre Hadid dominirale na ovogodišnjem Victoria's Secret Fashion Show!

3 thoughts on “Da li ona ima pravo da govori o tome? Kendall Jenner spušta Sofiu Richie zbog njenog dečka!

  1. Svi imamo pravo na svoje misljenje,i cela ta situacija je jakooo komplikovana,ali nije morala javno da iznosi misljenje.
    Mada stvarno ne kontam ove komentare na racun Kendall,nista ne pisu o njoj samo o njenoj prodici…

  2. Kendall ima pravo da to komentarise, nije se ona zabavljala sa nekim ko ima veoma vise godina od nje, a i samo je "branila svoju sestru"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.