Provokacije pale: Da li Nicki i Cardi opet ratuju?!

Svi smo upoznati sa dramom koja godinama kruži oko Nicki Minaj i Cardi B. Na neko vreme delovalo je da se situacija smirila, jer nisu komentarisale jedna drugu u javnosti, međutim, Nicki je rešila da se priseti starog “prijateljstva”, pa je bacila indirektnu prozivku, u kojoj se Cardi odmah pronašla…

Gostujući u “Joe Budden Podcastu”, Nicki je komentarisala post o 50 najboljih repera ikad, koji kruži Instagramom ovih dana. Tu je dala svoje mišljenje o tome kako treba vrednovati izvođače. “To je ono što želim da kažem, ja bih se osećala toliko j*beno ludo kada bih imala prva mesta i Grammyje, a ne nalazim se ni na jednoj top listi. Ovde ne govorim o sebi.”

Mnogi su pretpostavili da je ovo bila indirektna prozivka upravo na račun Cardi B, a ona se izgleda pronašla u tome, pa je odgovorila slikom top liste prodaja, gde je njen album Invasion of Privacy još uvek pozicioniran “Godinu dana i još ponešto i moj album se I DALJE prodaje. To je jedina j*bena lista do koje je meni stalo. Želim svima prijatan dan”, napisala je Cardi i time ućutkala sve koji su imali nešto da kažu povodom ovoga.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ariana Grande, Cardi B... Ovo je deset najpopularnijih spotova koji su obeležili 2018. godinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.