Da li nam to Taylor Swift poručuje da stiže duet sa Selenom Gomez?

Svi jako dugo priželjkuju duet dve mega zvezde kako što su Taylor Swift i Selena Gomez, a kako Taylor voli da ostavlja tragove svojim “detektivima” Swifitejima, oni smatraju da im njihov idol sad definitivno poručuje da će se duet sa jednom od njenih najboljih drugarica naći na njenom sedmom studijskom albumu!

Tay krasi novu naslovnicu magazina Entertainment Weekly na kojoj je možemo videti u svetlim bojama, sa roze pramenovima na kosi i sa mnoštvom bedževa koji su joj prikačeni za jaknu, a nema sumnje da svaki ima skriveno značenje vezano za novu eru! Među bedževima našli su se i oni sa slikama slavnih ličnosti kao što su Drake, Dixie Chicks i Troye Sivan, ali zvezda koja je svima najviše zapala za oko jeste Selena Gomez!

Oštro oko fanova zapazilo je bedž sa likom Selene Gomez koji se nalazi na istom mestu kao Selenino ime koje je bilo ispisano na majici koju je Tay nosila u spotu “Look What You Made Me Do”, a fanovi su i sigurni da e pesma inspirisana prijateljstvom, pošto Selenina omiljena serija svih vremena nosi isti naziv “Friends”. Takođe, slika Selene je napravljena istog dana kada je ona upitana o duetu sa Taylor na šta je Sel odgovorila da se to može dogoditi “bilo kad, bilo gde”. Da li nam stiže Taylena duet?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kim poručuje: Taylor Swift je lažovčina, odobrila je Kanyeu da je vređa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.