Slučajnost? Da li nam menadžeri Justina Biebera i Eda Sheerana poručuju da stiže zajednički projekat?!

Justin Bieber se pridružio Ariani Grande na sceni jednog od najvećih muzičkih festivala sveta, Coachelli gde je u poletu atmosfere najavio i da nova muzika stiže “uskoro”, međutim narednog dana se već ponovo obratio fandomu kako se to ipak neće dogoditi baš tako brzo, a ništa drugačija situacija nije ni sa Edom Sheeranom koji već duže vreme nije predstavio novu muziku! Ipak nove objave njihovi menadžera nam poručuju da se definitivno nešto dešava!

Scooter Braun je nedavno postavio sliku Justina Biebera u košulji veselih boja, gde pevača možemo videti ispred zelenog platna, a da sve bude još misterioznije, Scooter je napisao: “Ovaj momak! Nešto se dešava, dopada mi se.” Jusovu fotografiju je postavila i njegova žena Hailey Bieber, ali već nastalu pometnju je povećala fotografija Eda Sheerana koja se našla na Instagram profilu njegovog menadžera Stuarta Campa!

Stuart je ovu fotografiju Eda Sheerana postavio pre par dana uz isti natpis koji je ostavio i Justinov menadžer! “Ovaj momak! Nešto se dešava,” napisao je on u opisu fotografije. Ove objave su definitivno uzbudile fanove koji definitivno misle da je reč o zajedničkom projektu ovde dve zvezde. Moraćemo još malo da se strpimo kako bismo saznali da li su se Justin i Ed odlučili za zajedničku pesmu, ali kolike su šanse da je ovo “slučajno”?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Vidi se da se druže: I Justin pao kao Demi! (video)

One thought on “Slučajnost? Da li nam menadžeri Justina Biebera i Eda Sheerana poručuju da stiže zajednički projekat?!

  1. To bi bilo predobro, izbacili bi hit koji bi obelezio ovu godinu i popeo se na vrhove top lista. Ne mogu da docekam da saznam o cemu se radii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.