Da li joj ipak nedostaje “Jelena”? Selena Gomez nastavlja da lajkuje svoje videe sa Biebsom!

12783271_995923850453279_2025388378_n

Iako je Selena Gomez prethodne noći kritikovala Beliebere pa i deo svojih Selenatora jer u svemu što ona uradi traže neku vezu sa Justinom, ona je istovremeno nastavila da lajkuje stare “Jelena” videe!

Sel je u četvrtak pronašla i lajkovala stari video u kome su Biebs i ona viđeni dok se pozdravljaju sa Simonom Cowellom. Muzički mogul koji je stvorio X Factor i One Directio tom prilikom rekao je Biebsu da dobro čuva svoju devojku a on je odgovorio sa “Čuvaću je”. Iako mnogi tumače da je ovo najočigledniji znak da joj Biebs nedostaje, pojedini mediji pišu drugačije. “Selena nije zainteresovana da mu se vrati ali voli da joj je on blizu, odnosno u mislima”, priča jedan izvor za HollywoodLife.com “Zato ona često lajkuje njegove statuse i slike. Ova teorija ne deluje tako nestvarno ali pitamo vas – da li misilte da je “Jelena” zauvek završena priča?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Andrein test na rođendan fandoma: Da li si pravi Selenator?

5 thoughts on “Da li joj ipak nedostaje “Jelena”? Selena Gomez nastavlja da lajkuje svoje videe sa Biebsom!

  1. lajkovala je i slike sebe sa Dylanom ( i prave i photoshopove) neko vreme,pa niko nista nije komentarisao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.