Da li je zaista vreme za kraj “Igara gladi”?

image001

U velikom finalu spektakularne bioskopske hit franšize “Igre gladi” Katnis Everdin (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopštu revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katnis nastavlja svoju ulogu heroine koja se u neverovatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod!

Danas Vam ekskluzivno otkrivamo tajne ekipe koja je i stvorila ovu spektakularnu završnicu, pripremite se, ovo niste očekivali! Reditelj filma Frensis Lorens poverio se da je po njegovom mišljenju ovo najagresivniji film iz franšize ali ujedno i najemotivniji. Direktor studija Lionsgate Džon Fetmer izjavio je da studio razmišlja o potencijalnom prikvelu priče…ili nastavku.

https://youtu.be/c2LCmhxGLeo

Većina scena Kapitola u filmu snimljene su u Parizu. Po knjizi šest glavnih likova umire, ali da li je i u filmu baš tako? Lajam Hemsvort tvrdi da je ovo definitivno najbolji film u seriji. Film IGRE GLADI: SJAJ SLOBODE 2. DEO režirao je Frensis Lorens dok glavne uloge tumače Dženifer Lorens, Džoš Hatčerson i Lajam Hensvort. Film u bioskope dolazi 19. novembra!

FOTO: Blitz film

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Stigao je u Srbiju: Noćas održana svečana premijera filma "Igre gladi: Sjaj slobode"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.