Da li je zaista bolje od originala? Ed Sheeran obradio Jusov “Love Yourself”!

Kao što verovatno znate, Ed Sheeran je napisao pesmu “Love Yourself” ali je odlućio da je ne objavi već ustupi Justinu Bieberu koji je na Edovo iznenađenje, napravio svetski hit od nje! Za sve koji se pitaju šta bi bilo kad bi bilo, Ed je sad objavio svoju verziju!

Tehnički, ovo i nije obrada jer je kao što smo rekli ovo jeste Edova pesma a na pojedinim portalima ističu da je njegova verzija zapravo i bolja jer ju je on stvorio od svojih emocija. Ipak, moramo priznati da nam je Biebsova verzija bliža srcu!

Kako je Ed nedavno otkrio, ova pesma zapravo je trebalo da ode u ruke Rihanni ali kako nije uspeo da dođe do nje, sledeći na redu bio je Justin. “Ova pesma mu je došla u vreme kad bio na dnu i ona ga je vratila na scenu, pokazavši svima da je odrastao”, zaključuje Ed. Sviđa li vam se ova njegova verzija?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fanovi Justina Biebera zamalo uhapšeni zbog okupljanja ispred hotela!

8 thoughts on “Da li je zaista bolje od originala? Ed Sheeran obradio Jusov “Love Yourself”!

  1. Zvuči divnoo!!! Da sam na Edovom mestu, nikada ne bih dala takvu pesmu nekome, pesma ne sjajna, kao i Edovo izvodjenje.

  2. Meni je pasma super..ali Justinova mi je bliža srcu kao i što vi kažete Famozo!☺

  3. Ali ipak je Justin napravio hit od ove pesme…a i ipak kao što vi kažete Famozo Justinova mi je bliža srcu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.