Kruže glasine: Da li je u pripremi “Harry Potter” serija?

Verovali ili ne, iako spadaju u najpopularniji serijal filmova na svetu, “Harry Potter” filmovi nisu dostupni ni na jednom striming servisu na kom se gledaju filmovi, recimo na Netflixu ili HBO-u. Tako nešto moralo bi što pre da se promeni, jer postoji još mnogo ljudi koji bi “Harry Potter” filmove da gledaju u bilo koje doba, a verujemo da ih mnogi nisu nijednom ni pogledali uprkos njihovoj slavi! Po svemu sudeći, umesto filmova za strimovanje možda ćemo dobiti i live action seriju, odnosno novu verziju, ali se te tvrdnje i potvrđuju i demantuju!

Naime, priča se da će live action TV serija “Harry Potter” uskoro preći u ozbiljne pregovore, i da će platforma za strimovanje biti HBO Max, a kako prenosi Hollywood Reporter, Warner Bros. se bavi pregovorima da se svih sedam knjiga J.K. Rowling dovedu na TV. Oko ove spisateljice javila se ozbiljna drama 2020. godine i tvrdnje da je transfobična, ali istina je da “Harry Potter” serijal nikada ne gubi na popularnosti.

Međutim, Warner Bros. je ove tvrdnje demantovao rečima da “nema nikakvog razvoja ideje o ‘Harry Potter’ seriji”. Ipak, ne možemo verovati ni ovim izjavama, jer se još uticajnih medija poput magazina Variety oglasilo da su prve ideje o seriji već “bačene na sto”.

Još uvek nije okupljena ekipa ni glumaca ni pisaca scenarija, ali se priča i da je u planu da se scenariom standardna priča ipak dosta produži i da se doda još zanimljivih delova izvan okvira onoga na šta ste navikli! Takve modifikacije uvek su “tanak led” jer neki očekuju istu priču, a neki smatraju da je dosadno ne pokušati nešto novo. Da li bi se J.K. Rowling uvredila da se uvedu promene u njenu ideju?

Pročitajte još  Bićete iznenađeni: Draco Malfoy jedva da je prisutan u osam Harry Potter filmova!

U svakom slučaju, postojeća priča zaradila je impresivnih 7 milijardi dolara, tako da teško da bi serija prošla loše! Kakvo je vaše mišljenje o ovoj ideji?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Potter Film

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.