Da li je u pravu? Bella Thorne brani to što je svog psa nazvala Tampon!

Bella Thorne prosto obožava da privlači pažnju javnosti preko društvenih medija, a to je učinila i ovog puta objavivši sliku sa svojim ljubimcem za koga ima krajnje čudan naziv!

Uz fotku koju vidite iznad, ona je napisala, “Ja i Tampon gledamo večeras novu epizodu ‘Famous In Love’. Ko još gleda?” Naravno, njeno ime za psa je ubrzo naišlo na veliki broj negativnih komentara ali Bell je to strašno uvredilo. “Šta fali što sam je nazvala Tampon? Otkad je tampon nešto loše? Kad je neko kupio tampon a da mu on nije bio od koristi.

Iako pojedini mediji tvrde kako je Bella apsolutno u pravu, nama se čini da su potpuno promašili poentu. Nije reč o tome da je tampon nešto ružno ili tema o kojoj ne treba govoriti, već da to jednostavno nije prikladno ime za psa, baš kao da ga je nazvala “Ašov”, “Lopata”, “Stajsko đubrivo” ili možda “Motorna testera” jer su to sve takođe vrlo korisni predmeti. No, možda i Bella to zna ali jednostavno obožava kad neko reaguju na njene objave!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niko ne razume Bellu i Zendayu ali su svi jako srećni zbog njihovih reči!

2 thoughts on “Da li je u pravu? Bella Thorne brani to što je svog psa nazvala Tampon!

    1. a ja mislim da mi je u životu jako nebitno kako se zove pas Belle Thorne, a trebalo bi i vama biti

      1. Naravno 🙂 Više smo pričali o načinu na koji ona pravda što ga je tako nazvala jer nam to deluje čudno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.