Kako su se snašli? Zvezde pogađaju da li je u pitanju replika iz filma ili Taylorin stih! (video)

Postoji mnogo interesantnih igara na internetu koje osmišljavaju upravo članovi prestižnih sajtova, magazina ili emisija, a njih igraju upravo slavne ličnosti kojima su te igre i namnjene kako bi otkrile što više novih detalja o sebi, svom životu karijeri, ali i neke vidove svojih razmišljanja. Pred nama je jedna veoma interesantna igra, koju je osmislio TV Guide okupivši zvezde popularnih božićnih filmova čiji je zadatak bio da pogode da li se radi o replici iz nekog od božićnih filmova ili se ipak radi o stihu pesme Taylor Swift!

Pred nama je igra od 15 pitanja koji su ili replika iz nekog filma ili stih iz Taylorine pesme, a igra je započeta sa Taylorinim stihom “Would you still want to kiss wihtout mistetoe,” koji je Melissa Joan Hart, zvezda filma “Christmas Reservations”, pogodila bez prevelike muke da se radi o stihu, a to su uspele i zvezde filmova “No Time Like Christmas”, Kyla Pratt i Tia Mowry iz “A Very Vintage Christmas”, dok je ostatak takmičakri pomislio da se radi o replici. Najmanju muku napravio je stih “I’ve never been anywhere cold as you,” koji su pogodile sve glumice, dok je Soleil Moon Frye iz “Staging Christmas” prokomentarisala: “Mogu da pogodim o kojim momcima je verovatno napisala ovu pesmu”.

“Miracle in 34th street” i “Love actually” su replike iz filma koje su uspele da zavaraju neke od glumica, dok su mnoge od njih bile poprilično oduševljene, jer se radi o jednom od njihovih omiljenih filmova koje gledaju u ovo praznično doba. “The best way to spread Christmas cheer is singing loud for all to hear” je replika iz filma “Elf” koja je doduše upela da zbuni po koju glumicu, ali zato ako ste slušali Taylorin sedmi album i pesmu koja nosi naziv kao i sam album “Lover”, neće vam biti teško da pogodite da je “We could leave the Christmas lights up ’til January” stih Taylor Swift! Kako ste se vi snašli sa ovom igricom?

Pročitajte još  Taylor poručuje Calvinu: Vreme je da se konačno smiriš!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.