Da li je to dobra ideja? Demi Lovato i Nick Jonas žele da urade zajednički album!

14052331_1643541562604444_1940967637_n

Demi Lovato i Nick Jonas trenutno su na zajedničkoj turneji a koliko dobro se slažu najbolje govori to što planiraju zajednički album! Tako barem priča bloger Perez Hilton koji međutim tvrdi da bi to bio totalni promašaj!

“Vidim da njih dvoje rade zajednički album. Mislim da je to užasna ideja. Ne znam da li je pametno s obzirom da ih već i predugo povezuju, ovo bi im bio kao korak unazad”, priča Perez, misleći na to da bi njih dvoje ovakvim potezom izgubili svoje identitete.

Ideja da dvoje muzičara rade zajednički album nije nova ali retko smo je viđali u prošlosti – od nedavnih primera, sećamo se zajedničkog albuma Lady Gage i Tonyja Bennetta.

FOTO: Instagram/Demi Lovato

Danas 28. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Revival” box set Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 11 i 18h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena Gomez box set”. Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Prvih 20 osoba koje nam pošalju tačne pojmove i objašnjenja ulaze u finale koje počinje u 19.30h kad ćemo objaviti specijalan zadatak za njih! Pobednika proglašavamo u 21.30h

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato shvatila: Uletanje iz veze u vezu me neće stabilizovati

6 thoughts on “Da li je to dobra ideja? Demi Lovato i Nick Jonas žele da urade zajednički album!

  1. Ovo je super ideja, prodavanost bi bila bolja jer bi kupovali i Lovaticsi i Nickovi fanovi. Perez je samo ljubomoran, a i ljut jer ga je Demi spustila..

  2. nije dobra ideja ODLICNA JE a Perez je ionako u svadji sa Demi pa pise gluposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.