Da li je posvećena Liamu? Miley uradila novu tetovažu!

Miley Cyrus je u sredu primila zvaničan zahtev za razvod od Liama Hemswortha. Oni su se rastali sredinom leta, a zvaničnu proceduru pokrenuo je Liam, što je “razočaralo” Miley, prenosi magazin People. Međutim ona je utehu našla u Kaitlynn Carter, bivšoj ženi Brodyja Jennera.

U međuvremenu, Mileyin tattoo majstor, Dr. Woo podelio je na svoj zvanični Instagram sliku Mileyine nove tetovaže, biscione, emblema kuće Visconti, simbol grada Milana. Na slici je napisao “Kul stara skulptura koju je @mileycyrus našla u Italiji #hideawaysuitex #slimneedle”. Tetovaža se nalazi na ruci, a iznad nje je tetovaža imena njene majke “Leticia Jean”, za koju ne znamo da li je nova ili stara tetovaža.

Miley je nedavno provela dane u Italiji na jahti sa Kaitlynn pa se pitamo da li je ovo ikako povezao. Njih dve se već ponašaju kao pravi par, pa su pre nekoliko dana Brodyju Jenneru poslale buket marihuane kao poklon za rođendan – potpisale su se obe. Ne deluje kao da Brodyju ovo mnogo smeta, jer je on poklon podelio na svom Instagramu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Miley Cyrus morala da objašnjava svoje ponašanje prema Seleni Gomez!

One thought on “Da li je posvećena Liamu? Miley uradila novu tetovažu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.