Da li Ariana Grande i Justin Bieber objavljuju duet?

Ariana Grande i Justin Bieber dele istog menadžera i istu muzičku kuću, uvek su bili u skroz dobrim odnosima, i spadaju u zvezde istog kalibra – najpopularnije pop zvezde na svetu. Sve ovo nas je uvek asociralo na ideju da njih dvoje objave duet, ali to se još nije desilo (osim pesme Lil’ Dickyja koji je snimio pesmu sa više izvođača zajedno)! Ako nas pitate, za duet je pravo vreme, a očigledno se ti snovi konačno ostvaruju!

Ari i Jus su u prošlosti i nastupali zajedno, a često su se javljale i glasine da će njih dvoje snimiti duet, ali glasine su sad konačno i po prvi put opravdane! Naime, juče je Justin Bieber na Twitteru napisao: “Specijalno saopštenje sutra u 10 ujutru” (po njihovom vremenu tek je tri ujutru), tako da će Justin nešto važno reći za nekoliko sati! Sve ovo svakako ne bi uopšte ukazivalo na Arianu bez razloga, već je Ari podgrejala tračeve tako što je citirala tvit i napisala: “Vidimo se tamo”! To definitivno govori da Ariana ima neke veze sa ovim, a da nije samo podrška u pitanju govori i činjenica da je ona Jusov tvit objavila i na Instagramu i svim društvenim mrežama, tako da je u pitanju prava promocija saopštenja!

Tragove da je u pitanju duet ostavili su još neki vrlo važni Instagram i Twitter nalozi. Kada uđete u fotku Ariane na Instagramu gde promoviše Jusov tvit, videćete da ju je komentarisao upravo Republic Records, njihova muzička kuća! Tvit je ostavio i menadžer Ari i Jusa, Scooter Braun, tako da su vrlo male šanse da ovo dvoje nisu već snimili duet koji će krenuti da promovišu već danas! Šta vi mislite o svemu ovome, čeka li nas hit u najavi?

Pročitajte još  Nathan Sykes ft. Ariana Grande – Over And Over Again (Audio)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Da li Ariana Grande i Justin Bieber objavljuju duet?

  1. Jesu i Arianu krenuli dueti ove godine Lady Gaga, Justin Bieber (nadajmo se i BTS) <3<3<3 Bice ovo zabavno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.